2-Slaapkamer ECON Appart

1-Slaapkamer App     2-Slaapkamer App     2-Slaapkamer ECON App

NOTE: This page was written in Dutch using the automated translation services of Google. We apologize in advance for any mistake. Please do not hesitate to contact us with questions or read the description of this apartment in English (click here)

WAARSCHUWING:

Dit is een appartement met 2 slaapkamers aan de kust dat onlangs is aangekocht door Seasun Vacation Rentals in het karakteristieke Aparthotel Guadiana, en u kunt er alleen in 2019 van genieten in de economische versie, dat wil zeggen, voordat de verbouwing is voltooid. Dit bestaat uit 2 fasen:

1) Tot april-mei 2019 zullen we nieuwe matrassen, bedden, slaapbanken, kussens, Smart TV, meubels en binnenhuisinrichting en een balkon installeren (met dezelfde kwaliteit als de andere appartementen die wij aanbieden);

2) Aangezien het gebouw waarin het appartement zich bevindt zal worden gerenoveerd tussen november 2019 en februari 2020, zullen we de keuken, de apparatuur en de badkamer op dat moment verbouwen.

2 slaapkamer appartement met zeezicht (75m² interieur en terras van 30m² met zon de hele dag aan zee, vergunning 90969/AL): Gelegen op de 9e verdieping (van een 16 verdiepingen tellend appartementenhotel met 3 liften), gemeubileerd en met airconditioning (in de woonkamer). Dit appartement is exclusief een parkeerplaats, maar voor huisvesting tijdens het hoogseizoen bieden wij een autoverhuur op de parkeerplaats buiten (met elektromechanische poort) gelegen aan de voorkant van het gebouw (het bedrijf dat de site beheert garandeert 1 vrije plaats voor u).

De accommodatie omvat linnen van goede kwaliteit, onbeperkt draadloos internet, 10 tv-kanalen (Portugees, Nederlands, Engels en Spaans) maar andere kanalen via Smart TV (kanaal-apps), Netflix (films, series, cartoons, documentaires, stand-up , etc.). Dit appartement heeft een hal, twee slaapkamers met inbouwkasten, keuken, woonkamer, een badkamer en een groot balkon rondom het appartement met de hele dag zon (panoramisch zicht van 270 graden naar de zee, het centrum, en veld, eerste regel).

Apparaten (op dit moment, onderhevig aan verbouwing): Smart TV (met internet, Netflix, Youtube, etc.), elektrisch fornuis met 2 schijven, magnetron, afzuigkap, elektrische cilinder, wasmachine, citruspers, koffiezetapparaat, deur, en met kleine koelkast), haardroger, verwarming, etc.

Inrichting (op dit moment, onderhevig aan verbouwing): 4 eenpersoonsbedden met 1m bij 2m (twee bedden per kamer), twee eenpersoons slaapbanken, eettafel (6 personen), tafel en stoelen op het balkon, ligstoel, een ingebouwde kledingkast in elke kamer, etc.

Prijzen (alles inclusief)

Prijzen worden getoond per appartement en huurperiode. Wij verhuren niet voor 1 dag, maar voor meerdere dagen. 2018-2019 prices T1 ENGMaximum gebruik: 6 mensen nl. Vanwege onaangename ervaringen worden huisdieren niet toegelaten.

VACATURES: klik hier (link naar onze Facebook)

WILT U RESERVEREN, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op nr. (+351) 929 262 037 of 963 862 658. U kunt ook een é-mail sturen naar:  seasunvacation@gmail.com

VIDEO

Film van ons 2-slaapkamer ECON appartement (Youtube link) – klik hier 

AFBEELDINGEN (vóór renovatie)

1-Slaapkamer App     2-Slaapkamer App     2-Slaapkamer ECON App

© Seasun Vacation Rentals. All rights reserved.

Advertisements